Privacyverklaring

Privacyverklaring petitie-actie Laat Muzikaal Talent Niet Stilvallen

De petitie-actie Laat Muzikaal Talent Niet Stilvallen wordt gevoerd door de volgende stichtingen en organisaties: Nationale Jeugdorkesten Nederland, het Prinses Christina Concours, Vocaal Talent Nederland | Nationale Koren, Ricciotti ensemble, het Nederlands Vioolconcours en de stichting Britten voor Jong Muziektalent. Hierna noemen wij deze gezamenlijk: de Organisaties.


Doel

De Algemene Verordening Gegevensbescherming (zie https://wetten.overheid.nl/BWBR0040940/2021-07-01 )  schrijft voor dat persoonsgegevens alleen mogen worden gebruikt voor het doel waarvoor ze werden uitgeleend. In dit geval: de ontvanger van de petitie krijgt inzage in de lijst ondertekenaars om de petitie te controleren of om een beeld te krijgen van de achterban. Hierbij gaat het om je naam, woonplaats, (indien van toepassing) je functie en eventuele testimonials, voor zover deze persoonlijke of op de persoon herleidbare informatie bevatten. Je e-mailadres wordt niet getoond.

Als je hebt aangegeven de petitie publiekelijk te ondersteunen bewaren we je naam, woonplaats en functie zodat deze op het web getoond kunnen worden.

Bevoegdheid

De organisaties, en als uitvoerder namens hen de stichting Nationale Jeugdorkesten Nederland (NJON), kunnen je persoonsgegevens verwerken, doordat je deze hebt ingevuld in het petitieformulier op de website www.laatmuzikaaltalentnietstilvallen.nl. De Organisaties mogen de volgende persoonsgegevens verwerken: – je voor- en achternaam –  je functie en adresgegevens – je telefoonnummer – je e-mailadres en je IP-adres.

Duur

Je persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor de gegevens worden verzameld.

Delen met derden

Buiten het bovenstaande delen de Organisaties je persoonsgegevens niet met derden. Een uitzondering hierop geldt alleen als dit voortvloeit uit een wettelijke verplichting.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het wettelijke recht om je opgeslagen persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@njon.nl. De Organisaties zullen zo snel mogelijk op je verzoek reageren.

Beveiliging

De Organisaties achter Laat Muzikaal Talent Niet Stilvallen nemen de bescherming van je gegevens serieus en nemen passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De petitiewebsite maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat je persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Deze petitiewebsite wordt beheerd door Nationale Jeugdorkesten Nederland. Je vindt onze adresgegevens op www.njon.nl. Als er aanwijzingen zijn van misbruik of gebrekkige beveiliging, of als je meer informatie wenst over de beveiliging van door de Organisatie verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met ons op via info@njon.nl.

Fotocredits: Nederlands Vioolconcours Van Wely. Foto: Foppe Schut | Webste door Buro Zutphen